Arie Bouman tuiplanten

Arie Bouman Tuinplanten

Bij Arie Bouman Tuinplanten zit de passie voor tuinplanten in elke vezel. Met een internationaal netwerk van meer dan 350 topkwekers leveren we tuinplanten aan tuincentra, bouwmarkten en handelaren voor doorverkoop. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze klanten kunnen bijdragen aan de ultieme tuinbeleving van de consument.

Arie Bouman Tuinplanten doet er alles aan om u zo succesvol mogelijk tuinplanten te laten verkopen. Met zo’n 30 jaar inkoopervaring bij vele gespecialiseerde kwekers in heel Europa, bieden we een compleet en verrassend assortiment tuinplanten. Daarnaast leveren we de meest succesvolle plantenconcepten en –merken, waaronder het hortensiaconcept Endless Summer en het rozenconcept Corinne’s Choice.

Arie Bouman Tuinplanten draagt de Ronald Moerings Foundation een warm hart toe. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de ambitie van het Antonie van Leeuwenhoek: een behandeling op maat voor iedere, individuele patiënt. Het is geweldig om te zien hoe de artsen van het AVL dit met de grootste zorg doen. Wij vinden het fantastisch dat wij door onze donatie kunnen bijdragen aan deze ambitie.

www.ariebouman.nl