Logo_OKPlant

OK Plant

OK Plant is een bloeiende plantenkwekerij in Naaldwijk met ook een vestiging in Maasdijk. Rob en Desiree Olsthoorn zijn sinds 1990 de trotse eigenaren. OK Plant heeft veel aandacht voor de werksfeer en de ontwikkelingsmogelijkheden van medewerkers.

Het bedrijf onderscheidt zich met meer dan 100 variëteiten Little Kolibri orchideeën. Dit merk hebben zij zelf in de markt gezet. In de tweede kas kweekt OK Plant seizoensproducten zoals addenda, aster, primula en cyclamen.

OK Plant probeert met haar assortiment de trend te zetten en een toegevoegde waarde te creëren voor de klant. Hierdoor is OK Plant continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden én op de hoogte van de laatste trends. Om een breed & uniek assortiment te kunnen aanbieden, koopt OK Plant plantmateriaal in over de gehele wereld. OK Plant richt zich met haar producten op bedrijven in het hogere segment. Er wordt continu gewerkt aan de optimalisatie van de teelt, productaanbod en -ontwikkeling. De klant staat centraal bij elke ontwikkeling binnen OK Plant.

www.okplant.nl