Ronald-Moerings-Foundation-Doneert

Ronald Moerings Foundation Doneert €186.100 aan AVL Foundation

Amsterdam, 24 november 2023De Ronald Moerings Foundation (RMF) heeft op vrijdag 24 november haar jaarlijkse donatie overhandigd aan de Antoni van Leeuwenhoek (AVL) Foundation. Het gezelschap, bestaande uit 40 groene ondernemers, was te gast in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis te Amsterdam om de opbrengst van dit jaar bekend te maken.

Naast de RMF-donatie werden ook cheques overhandigd door Pieter Heemskerk van alltheway EFI (€43.500), Karin van der Eijk van VDE plant (€7.500 en Martens Tweewielers van € 5.800, wat het totaalbedrag van dit jaar op een prachtige €186.100,- brengt.

Na de overhandiging kreeg het gezelschap een boeiende rondleiding door het research lab van het AVL ziekenhuis eveneens door Henri van Luenen, directeur bedrijfsvoering.Het onderzoeksinstituut van het Antoni van Leeuwenhoek huisvest ca. 800 wetenschappers die 24/7 onderzoek doen naar kanker.

De Ronald Moerings Foundation is trots op haar 40 ondernemers die direct bijdragen aan het AVL via de AVL Foundation, waarbij elke euro rechtstreeks wordt ingezet voor kankeronderzoek. Samen streven wij naar een wereld zonder kanker.