Logo_Verhuur

De Groot Verhuur B.V.

De Groot Verhuur is een verhuurbedrijf in bestel- en personenbussen,in alle soorten en maten. Van Caddy tot aan een bakwagen met laadklep en personenbussen voor 3 tot 12 personen.

Oprichter en eigenaar Marc de Groot startte het bedrijf in 1997 en richtte zich in het begin vooral op de reparatie en verkoop van nieuwe en gebruikte Volkswagens. Hierna volgde de verhuur van een bestelbus voor kleine verhuizingen en een 9 persoonsbus, bedoeld voor kinderfeestjes,uitjes en de zomer-/wintersport vakanties. Jaren later werd dit uitgebreid met het

woon-werkvervoer voor diverse uitzendorganisaties. Het verhuurgedeelte groeide dermate

snel, waardoor Marc de verkoop en reparaties op een laag pitje zette en zich geheelging richten op de zakelijke verhuur van bestel- en personenbussen. Het wagenpark groeideintussen uit tot aanzienlijke aantallen.

Enkele jaren geleden is er een nieuwe tak toegevoegd aan het bedrijf en ontstond naast DeGroot Verhuur, De Groot Rentals B.V. wat zich richt op klanten die (tijdelijke) opslag nodig hebben voor hun inboedels bij verhuizingen, verbouwingen of verblijf in het buitenland.

Vandaag de dag is het op kleine schaal mogelijk om caravans of campers te stallen op het bedrijfsterrein. Daarnaast is er opslag voor zomer- en winterbanden voor diverse autodealers in de omgeving gerealiseerd. Deze bedrijven hebben inmiddels duizenden banden opgeslagen in de opslagcentra van De Groot Rentals.

www.degrootverhuur.nl