VDE Plant

VDE Plant

Over Ons VDE plant

Wij zijn V.D.E. plant, een echt familiebedrijf. Gevestigd in het mooie landelijke Woubrugge. VDE staat voor Van Der Eijk, de achternaam van de oprichters. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer, broer en zus Karin en Edwin van der Eijk, samen met compagnon Hein Visser. Al sinds 1948 werken wij samen met onze enthousiaste medewerkers aan de mooiste tropische planten voor de consumenten in huis.

Gezond

Gezondheid staat meer dan ooit in de belangstelling. Planten passen in een gezonde lifestyle. Door hun luchtzuiverende werking dragen planten bij aan een gezond leefklimaat thuis en op kantoor. VDE teelt een groot aantal luchtzuiverende planten welke we graag aan jullie voorstellen op deze website.

Kwekerij

In onze moderne kwekerij in Zuid Holland worden het hele jaar door op milieuvriendelijke wijze, de mooiste kamerplanten gekweekt. We vinden het belangrijk om met respect met onze omgeving om te gaan en doen er veel aan om het milieu niet te belasten. We gebruiken niet meer energie en grondstoffen dan strikt noodzakelijk. Wij willen onze passie voor planten graag delen met de mensen die onze planten kopen. Op onze website vertellen we meer over onze planten en de luchtzuiverende werking daarvan.

www.vdeplant.nl