groepsfoto avl 2018

Bezoek Antoni van Leeuwenhoek en Floramedia

Op vrijdag 30 november hebben we ons jaarlijkse bezoek aan het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis gehad met de deelnemers van de Ronald Moerings Foundation.

Aldaar hebben we ook deze keer vernomen hoe het staat met de voortgang en de ontwikkelingen van deze vreselijke ziekte. Tijdens ons bezoek hebben we onze cheque met de opbrengst van 2018 overhandigd aan Henri van Luenen van NKI . Pieter Heemskerk heeft namens de fietsers stichting All the Way EFI, hun cheque overhandigd, zij hebben dit jaar opnieuw een recordbedrag bij elkaar gefietst tijdens hun barre fietstocht naar Schotland. Aansluitend hebben we een bijzonder bezoek gebracht aan hoofd hals centrum. In de prothesekamer heeft Shirley Bouwman vol passie verteld over haar vak, verbluffend echt zijn haar gezichtsprotheses. Wat gebeurt er in het 3d-lab en welke mogelijkheden biedt dit, dit heeft promovendus Robert van Veen uitgebreid toegelicht.

Na afloop zijn we met de groep naar Floramedia in Westzaan gereden. We zijn hier hartelijk ontvangen door het hele team van Floramedia voor een interessante rondleiding met na afloop een hapje en drankje.